MHP Beykoz İlçe Teşkilatının İ.B.B.B. Beykoz Korusu’ndaki tesislerinde yapılan geceye çok sayıda davetli katıldı.
Geceye; MHP İstanbul Milletvekili aynı zamanda Genel Başkan Yardımcısı Ümit Şafak, MHP MKYK üyesi Mehmet Taytak, MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yüksel Aydın, MHP İstanbul İl Sekreteri Niyazi Paksoy, MHP İstanbul İl Muhasibi Turgay Özbaş, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları, Kadın Kolları, 23. Dönem İstanbul Milletvekili adayları Zekeriya Gündoğdu, Bahar Argın, MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Turgut, BBP Beykoz İlçe Teşkilatı, Giresunlular Dernek Başkanı Hasan Karakaya, Gümüşhane Sanayi ve Ticaret odası Başkanı Doç.Dr. Kenan Aydın, Gümüşhane Dernek Başkanlarından Yüksel Yalçın, Nihat Zeyrek, bazı dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri, çok sayıda davetli ve partili katılım gösterdi.
Toplantıda ayrıca yaklaşan MHP İstanbul İl Kongresi öncesi tam bir birlik ve ekip görüntüsü içinde olan 1. bölge ilçe başkanları da vardı. Ev sahipliğini başarı ile yapan Beykoz İlçe Başkanı Sadık Ali Uslu, Adalar İlçe Başkanı Yahya Bayrak, Ataşehir İlçe Başkanı Mahmut Kılıç, Maltepe İlçe Başkanı Hakan Uğur, Sancaktepe İlçe Başkanı Orhan Genç, Şile İlçe Başkanı Hüseyin Bayraktar, Tuzla İlçe Başkanı Hamit Şahinoğlu, Pendik İlçe Başkanı Erdinç Kılıç, Bayrampaşa İlçe Başkanı Kadir Başer katıldılar.
MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu yaptığı konuşmasında, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilecek genel merkez kongresi hakkında bilgi ve mesajlar verdi.
Barutçu; “Partimiz Genel Başkanımızla İktidara Gelecektir”
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli beyin liderliğinde şekillenen “ Önce ülkem ve Milletim, sonra partim” silsilesine yakışır bir duruş sergilemenin önemine değinen Barutçu, yeni seçilen yol arkadaşlarına da, sadece MHP’de göreve talip olmaya değil, büyük Türk Dünyasına da talip olunmasının altını çizerek, bu nedenle MHP’ye sahip çıkmak önce Türkiye’ye, sonra Kerkük’e, sonra Karabağ’a, daha sonra da Lefkoşe’ye sahip çıkmaktır,. MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, MHP’de yaşanan kongre sürecinde Brüksel yoktur, Washington yoktur, sadece Ankara vardır. MHP kongrelerinde ABD yoktur, Barzani, Talabani yoktur, Atatürk vardır. MHP kongrelerinde sözde Kürdistan, Ermenistan, sözde Pontus haritaları değil, Misak- ı Milli’nin kanla vatan yapılmış toprakları vardır. MHP kongrelerinde BOP, GOP, kutsal ittifak, ılımlı diyalog değil, tunç gibi irade, çelik gibi yumruk, Kuvay-ı Milliye vardır. MHP kongrelerinde Türk vardır, Ay Yıldızlı Bayrak vardır. MHP kongrelerinde gür sesle okunan İstiklal Marşı vardır. Kısacası MHP kongrelerinde bugünkü iktidarın kendine misyon edinmediği tarihsel, milli ve dini mirasların hepsi vardır, diye bahsetmektedir. Barutçu, bu yüzden Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin duruşu ve sergilemiş olduğu uzlaşmacı, yapıcı politikalar çok önemlidir. Genel Başkanımızın çizmiş olduğu bu yol haritası sayesinde de partimiz her geçen gün biraz daha iktidara yakınlaşmıştır” dedi.
Beykoz Korusu’nda yapılan gecede ünlü sanatçı Müşerref Akay sahne aldı.
© İstanbulolay.com - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır.
HAKAN UĞUR BAŞKANIM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN TÜRKÜN BASTIĞI YER YURT OLUR İNŞALLAH MALTEPEDE MHP Sİ EN ÜST SEVİYEYE GAYRETLERİNİZLE VE EKİBİNİZLE ÇIKARDA TÜM MHP YE GÖNÜL VERENLER SEVENLER VEYA SEVMEYENLER HEP BİRLİK DİRLİK İÇİNDE OLUR PARTİNİN ÖNÜNE ASTIĞINIZ AFİŞTEKİ GİBİ TEK YÜREK ATAR ÜLKÜCÜLERİN YÜREĞİ BURADA YAPACAĞINIZ HER GÜZEL İŞLER MHP SİNİ TEMSİL EDEN SİZLERİN VE PARTİMİZE GÖNÜL VERMİŞ ÜLKÜDAŞLARIMIZIN GÖNÜLLERİNİ FETH EDECEĞİNİZE İNANCIMIZ TAMDIR.ZÜMRÜTEVLER ÜLKÜCÜLERİ
allah cc yolunuzu bahtınızı açık etsin memleket için hayırlı olsun görevi üslenen tüm arkadaşlara başarılar dilerim amaç ne olursa olsu bu sıkıntılı ortamda herkes birlik vede beraberlık içinde olsu yoksa memlekettin dürumu vede coçukların geleçeği sıkıntılı arkaşlar hepinize canı gönülden teşekürler
boş işler bunlar
birlik beraberlik içinde nice yıllara reislerin reisi ihsan reisim..allah sana ve tüm ekibine sağlık sıhhat afiyet ve güç kuvvet versin..amin….mert sofuoğlu
GÖRMEKLE BAKMAK ARASINDAKİ FARK……………………..UZUNDUR……………..ALLAH RAHMET EYLESİN…………KIYMA YAZIKTIR…….KUZUMDUR….ÇOBAN ALİ