Maltepe”de resmi bayramlaşma töreni Gülşah Düğün Salonu’nda yapıldı.
Bayramlaşma törenine geniş katılım oldu.
Maltepe Kaymakamı Ahmet OKUR ve Maltepe Belediye Başkanı Prof.Dr.Mustafa ZENGİN’in ortaklaşa düzenlediği ”Ramazan Bayramı” bayramlaşma töreni; 18.09.2009 Cuma Günü saat 11:00 de Gülşah Düğün Salonu’nda, Maltepe Kaymakamı Ahmet Okur, Maltepe Belediye Başkanı Prof.Dr.Mustafa ZENGİN, kamu kurum ve kuruluşları amirleri ile personelleri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Maltepe halkının katılımıyla yapıldı.
Maltepe Belediye Başkanı Prof.Dr.Mustafa ZENGİN’ in konuşmasıyla başlayan törende, Kaymakam Ahmet OKUR’ un konuşmasının ardından bayramlaşmaya geçildi. Katılımın yüksek olduğu tören, bayramlaşmadan sonra sona erdi.
© İstanbulolay.com - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır.
söylediklerine aynen katılıyorum ama, o açıklama 2 farklı gazetede farklı anlamlar içeriyor. Doğrusunun ne olduğunu anlamadan bilgi vermeyi uygun görmedik. Bugün saat 11’de belediye başkanı özel kalem müdürüne müracat ederek, bu açıklamanın yazılısını istedik. Gerekcesinide söyledik. Bekliyoruz henüz bu açıklamanın orjinal metni elimize gelmedi. Geldiği zaman aynen yayınlayacağımızı bilmeni isteriz. İlgine duyarlılığına teşekkür ediyor saygılar sunuyoruz.
OLAY GAZETESİ
ahmet abi bende size birkaç soru sormak istiyorum.
1.bu kişilerden yıllık izinde veya raporlu olan varmı?
2.hangi havayolu şirketi ile gittiler?
3.kumar ve aşk yasakmı?
4.kıskanma ahmet abi çalış seninde olur!
AHMET TÜKEK KIBRIS’TAN BİLDİRİYOR…
1- İstanbul Anadolu Yakası’nın en ünlü simaları Kıbrıs’da ne arıyorlar?
2- Maltepe’de tavla, Kıbrıs’da ayıkla?
3- Rulette çok mu kaybettin?
4- Kumarda kaybeden, Aşkta kazanır.
5- Altta kaybettin, Üstte Dünya senin.
KIBRISIN KURTULUŞUNUN YILDÖNÜMÜMÜ BENDE ANADOLU YAKASINDA İKİ YAKASI AÇIK OTURUYORUM.TÖRENLERE KATILABİLİRMİYİM.