Maltepespor yönetim kurulu aldığı bir karar ile teknik direktör Atakan Çağlayan’ın görevine son verdi. Atakan Çağlayan’ın karşılıklı anlaşmaya vararak sözleşmeyi feshettiği öğrenildi.
Yeni Teknik Direktör Tuncay Soyak
Trabzonspor’un efsanevi futbolcusu ve Maltepespor’un 2 kez teknik direktörlüğünü yapmış olan Tuncay Soyak 3. kez Maltepespor’a teknik direktör olarak atandı.
Mayıs ayına kadar yapılan sözleşme ile Tuncay Soyak resmen göreve başladı. Kendisi ile görüştüğümüz Maltepespor’un yeni teknik direktörü Tuncay Soyak "Maltepespor’u ayağa kaldırmak üzere bu görevi kabul ettim. Bundan sonraki mesaim Maltepespor’u iyi bir yerlere taşımak içindir. 2 kez teknik direktör olarak görev yaptığım Maltepe’de 3. kez görev alıyorum. Ben ilkelerin ve başarının olduğu yerde olmak isterim. Tek amacım Maltepespor’u ayağa kaldırmaktır" dedi.
© İstanbulolay.com - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır.
Bu habere yorum yazmak ister misiniz ?