Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Belediyesi ile Diyabet Vakfı arasında yaşanan olaylar hakkında CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’dan araştırma yapıp bir rapor halinde bilgi istedi.
Salıcı’nın görevlendirdiği ve Maltepeli olan CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ümran Köksüz’de yaptığı araştırmalar neticesinde; Diyabet Vakfı’nın çalışmalarıyla ilgili bilgi, belge temin etti. Başkan Salıcı’ya; Diyabet Vakfı’nın kira kontratı, elektrik, su, doğalgaz, asansör giderleri, yerin fotoğrafları ve yapılan sözleşme bir dosya halinde ilettildi.
CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’da sabah itibarıyla Kılıçdaroğlu’na raporu iletmek üzere yola çıktı.
© İstanbulolay.com - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır.
Nihayet sayın başkan ilgileniyor hastaların mağduriyeti ve Dİyabet Vakfı’nın mağduriyetiyle. Belediyecilik zulüm etmek değil hizmet etmektir. Merakla bekliyoruz
Merakla bekliyorum sayın Başkan