• Gazete Manşetleri
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Yazarlar
Olay Gazetesi

Olay Gazetesi

  • HAKKIMIZDA
  • KÜNYE
  • İLETİŞİM
[x] Kapat
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • MALTEPE TARİHİ
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • SAĞLIK
  • MEDYA
  • Olay Gazetesi
  • Gazete Manşetleri
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Yazarlar
ANASAYFA Gündem Yılın Düğünü

Yılın Düğünü

28.05.2012 02:20:00

Ak Parti İstanbul Milletvekili Erol Kaya’nın oğlu Fatih ve Begüm Özge Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’nde dünya evine girdiler.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte eski Pendik Belediye Başkanı ve Ak Parti İstanbul milletvekili Erol Kaya’nın oğlu Fatih Kaya ile Begüm Özge Koçhan’ın nikahına katıldı.

Nikahta gelin Begüm Özge Koçhan’ın annesi Muazzez Koçhan ile babası Reşat Koçhan, damat Fatih Kaya’nın babası Erol Kaya ile annesi Neriman Kaya hazır bulundu. Eşi Emine Erdoğan ile nikah şahitliği yapan Başbakan Erdoğan, nikahta üç çocuk temennisini bir kez daha yineledi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN VE EŞİ EMİNE ERDOĞAN NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

Eski Pendik Belediye Başkanı ve Ak Parti İstanbul milletvekili Erol Kaya’nın oğlu Fatih Kaya ile Begüm Özge Koçhan’ın nikahı Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’nde kıyıldı.

Nikaha Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ile Bekir Bozdağ, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Milletvekili Osman Boyraz katıldı.

Gelin Begüm Özge Koçhan’ın nikah şahitliğini Ömer Zeydun ile Kübra Solgun yaparken, damat Fatih Kaya’nın nikah şahiti Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Bekir Bozdağ oldu. Bu arada davetlilerin nikahı rahat izleyebilmesi için kültür merkezinin bahçesine dev ekran konuldu.

”BİZ ŞİMDİLİK EN AZ ÜÇ DİYELİM; ZATEN UCU AÇIK ”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikah sonrası Başbakan Erdoğan kısa bir konuşma da yaptı. Erdoğan, Kaya ve Koçhan ailelerini tebrik etti. Erdoğan, ” Özellikle benim hep bir talebim var. Elhamdülillah bu tuttu’dedi.

Salonda 5 seslerinin yükselmesi üzerine Başbakan Erdoğan ”Bazıları 5 diyor. O 5’i Kazakistan’da Nazarbayev’e söyledim. 2 milyon 716 bin kilometrekare arazi var, 6-7 milyon nüfus olmaz, en az 5 olması lazım. Biz şimdilik en az 3 diyelim. Zaten ucu açık, en az 3 diyelim. Allah ne kadar verirse. Sizler gibi ülkedeki yavrularımızın, gençlerimizin, bu milletin ve vatanın geleceğine hizmetkar olacak nesiller yetiştirmesini istiyoruz. Bunun için de şunu unutmuyoruz; sevgililer sevgilisi Peygamberimiz diğer ümmetlere karşı, ümmetinin çokluğuyla iftihar ederdi. Buna ihtiyacımız var. Bir de bizim için değişmez emir ‘ Nikahlanınız, çoğalınız ‘. Buna da özellikle dikkat etmemiz lazım. Bu konuda atılacak adımlar çok çok önemli.İki taneyle sadece şu anki nüfusu koruyabiliyoruz. Fakat bunun daha da altına düşersek 2037 bizim nüfusumuzun yaşlanma yılıdır ve o zaman yaşlı bir nüfusa sahip Türkiye, gerilemeye başladı demektir. Biz genç ve dinamik bir nüfusa sahip olacağız. Çünkü bildiğiniz gibi insan, ekonomide herşeydir. Manevi alana girmiyorum, ekonomide herşeydir. İnsan varsa emek var. İnsan varsa sermaye var. İnsan varsa tüketim var. İnsan varsa üretim var. İnsan yoksa bunların hiçbiri yok. Bu insan yaşlı insan olursa, bunların hiçbirini elde edemezsiniz. Ama genç olursa, o zaman işte bugün bizi güçlü kılan potansiyele sahip olursunuz. O bakımdan sakın bunu ihmal etmeyelim. Fazla da gecikmeyelim. Hemen” şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan’ın konuşmasının ardından eşi Emine Erdoğan, gelin Begüm Özge Koçhan’a evlilik cüzdanını verdi. Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, nikah töreninin ardınsan vatandaşların alkışları eşliğinde Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’nden çıktı.

1 Yorum bulunuyor

  1. emin maltepe dedi ki:
    13 Haziran 2012, 14:19

    Genç çifte mutluluk dileyelim.Ahmet Tükek in ceketine de bayıldığımı söylemeliyim.Nerede satılıyor..

Bu habere yorum yazmak ister misiniz ? Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

SENDE YORUM YAZ

HABER AKIŞI

Tuzla’da 2020 Yılında 945 Kez İhtiyaç Sahibi Vatandaşın Evi Temizlenerek Dezenfekte Edildi Haberi

Gündem | 16:49 Tuzla’da 2020 Yılında 945 Kez İhtiyaç Sahibi Vatandaşın Evi Temizlenerek Dezenfekte Edildi

Başkan Ahmet Cin’den pandemi sürecinde zor günler geçiren antrenörlere 300 bin TL destek Haberi

Gündem | 16:47 Başkan Ahmet Cin’den pandemi sürecinde zor günler geçiren antrenörlere 300 bin TL destek

Yeni Yılımız Kutlu Olsun Haberi

Gündem | 22:15 Yeni Yılımız Kutlu Olsun

Pendik’te kışa hazırlık çalışmaları başladı Haberi

Gündem | 13:09 Pendik’te kışa hazırlık çalışmaları başladı

2020 Yılında Tuzla’ya 7 Yeni Park Daha Kazandırdık Haberi

Gündem | 13:07 2020 Yılında Tuzla’ya 7 Yeni Park Daha Kazandırdık

Maltepe Kaymakamlığından kasten öldürme hakkında basın açıklaması Haberi

Gündem | 13:06 Maltepe Kaymakamlığından kasten öldürme hakkında basın açıklaması

Maltepe’de eski sevgili dehşeti Haberi

Gündem | 13:03 Maltepe’de eski sevgili dehşeti

Tuzla’da Koronavirüs İle Etkin Mücadele Haberi

Gündem | 12:13 Tuzla’da Koronavirüs İle Etkin Mücadele

Pendik Belediyesi ekipleri kısıtlamaya rağmen boş durmadı Haberi

Gündem | 12:11 Pendik Belediyesi ekipleri kısıtlamaya rağmen boş durmadı

Ormanda Çöp Toplayan Vatandaşlardan “Atma” Mesajı Haberi

Gündem | 12:09 Ormanda Çöp Toplayan Vatandaşlardan “Atma” Mesajı

BENZER HABERLER

Yılın Düğünü haberi

Tuzla’da 2020 Yılında 945 Kez İhtiyaç Sahibi Vatandaşın Evi Temizlenerek Dezenfekte Edildi

Yılın Düğünü haberi

Başkan Ahmet Cin’den pandemi sürecinde zor günler geçiren antrenörlere 300 bin TL destek

Yılın Düğünü haberi

Yeni Yılımız Kutlu Olsun

Yılın Düğünü haberi

Pendik’te kışa hazırlık çalışmaları başladı

  • Hakkımızda
  • Künye
  • Site Haritası
  • İletişim
  • Gazete Manşetleri
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Yazarlar

© İstanbulolay.com - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır.