• Gazete Manşetleri
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Yazarlar
Olay Gazetesi

Olay Gazetesi

  • HAKKIMIZDA
  • KÜNYE
  • İLETİŞİM
[x] Kapat
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • MALTEPE TARİHİ
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • SAĞLIK
  • MEDYA
  • Olay Gazetesi
  • Gazete Manşetleri
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Yazarlar
ANASAYFA Gündem Kadının Adı HÜSNİYE KAYA

Kadının Adı HÜSNİYE KAYA

25.12.2010 16:44:00

Toplumsal Kadın Hareketi Derneği Birlik ve Dayanışma gecesi Vesta Restaurant’da gerçekleşti.

Kadının zerafeti, asaleti ve nezaketine damgasını vuran Genel Başkan Hüsniye Kaya ” Bizler her hizmeti devletten beklememeliyiz. Gelişmekte olan ülkemizin sorunlarından şikayet etmemeliyiz, sızlanmamalıyız.

Hepimiz bulunduğumuz konumdan kalkınmasına katkı bulabiliriz. Toplumda kadını bir adım öne çıkartabilmek için bir meşale yaktık karanlıkları aydınlatmak için. Hepimiz bu karanlığın içerisinde parlayan ve parıldayan bir yıldız olabiliriz.

Dün cephelerde sırtında mermi taşıyan kadınlarımız bugün cehalet ile savaşın içerisinde birer meşale olarak yanmaktayız. Bizim sosyalleşme yolundaki gayretlerimize destek veren herkese minnettarım.

2 adet okuma yazma salonları oluşturduk.

Buralarda okuma yazma bilmeyen kadınlara dersler verdik. Bu salonlardan birinin adını Maltepe Belediye Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Zengin adını verdik. Diğerine ise rahmetli kardeşim Suat Kaya ismini verdik.

Öğrencilerimiz diplomalarını aldılar. Cehalete karşı verdiğimiz bu mücadelede bizleri yanlız bırakmayan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’e teşekkürlerimi bir borç biliyorum” dedi.

Gazetecilere Teşekkür Belgesi Verildi
TOKHADER Genel Başkanı Hüsniye Kaya gazetecilere bir jest yaparak onlara teşekkür belgesi taktim etti.

Maltepe’deki yerel basın mensupları ile Kartal’daki yerel ve ulusal basın temsilcileri ödüllendirildiği gecede gazeteci ordusunun TOKHADER gecesini takip etmesi Genel Başkan Hüsniye Kaya’nın alçak gönüllülüğü ve insani yaklaşımı olarak değerlendirildi.

Gecenin Onur Konuğu Tülin Zengin’di
TOKHADER Genel Başkanı Hüsniye Kaya tarafından geceye onur konuğu olarak çağırılan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin’in eşi Tülin Zengin gecede TOKHADER’li hanımların ilgi odağı oldu.

Sahneye davet edilen Tülin Zengin çekilişler yaparak gecenin şanslılarını belirledi. Gecenin sonuna kadar TOKHADER’lilerle sohbet eden Zengin alkışlarla uğurlandı.

4 Yorum bulunuyor

  1. 111111111111 dedi ki:
    25 Aralık 2010, 17:48

    Maltepe’de 14 aracı kundakladılar
    İstanbul Maltepe’de 14 aracı yaktılar
    Maltepe’de gece geç saatlerde park halindeki 14 araç benzin dökülerek ateşe verildi.

    Maltepe’de, park halindeki 14 araç kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce benzin dökülerek ateşe verildi. Araçlardan 2’si kullanılamaz hale geldi, 12 araç ise hasar gördü. Polis, failleri yakalamak için kritik noktalarda asayiş uygulaması yaptı.

    14 ARAÇ BENZİN DÖKÜLEREK YAKILDI
    Maltepe Gülsuyu Mahallesi’nde, 1 saat içinde 14 araç benzin dökülerek ateşe verildi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, önce Güleken Sokak’ta 6 aracı yaktı. Alevleri fark eden sokak sakinleri polise ve itfaiye ekiplerine durumu haber verdi. Söz konusu adrese sevk edilen itfaiye ekipleri araçlardaki yangını söndürdü. İtfaiye ekipleri mahalleden ayrılmadan, Güldeste ve Ebabil Sokak’tan da araç yangını ihbarı geldi.

    Bu iki sokakta da 2 aracın kundaklandığı görüldü. Polis incelemelerini tamamlayıp mahallede güvenlik önlemlerini artırmaya başladığı sırada bu kez de Çamlık Sokak’ta 6 aracın yakıldığı haberi geldi. İtfaiye ve polis ekipleri yeniden teyakkuza geçti.

    Bu sokaktaki araç yangınları da itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Saat 00.00 ile 01.00 arasında toplam 14 aracın yakılması üzerine mahallenin giriş ve çıkışında uygulama noktaları oluşturuldu. Şüpheli araç ve şahıslarda arama yapıldı. Polisin failleri yakalamaya yönelik çalışmaları sürüyor.

  2. vesta dedi ki:
    27 Aralık 2010, 08:53

    geçen sene bu dönemlerde vesta nın reklamlarından geçılmıyordu bu sayfalar….. bu sene yok…. acaba neden….

    yazık bu siyasete.. tdh adına ve ilçe başkanına yapılan yorumlar nedeni ile … neyse mutlu yıllar

  3. başlığa bak dedi ki:
    02 Ocak 2011, 20:32

    kadının adı hüsniye ise
    erkeğin adı hüsnü mü olcek

  4. öztürk batlar dedi ki:
    04 Ocak 2011, 13:23

    SAYIN.Hüsnüye Kaya Hanımı yaptıkları etkinlikten dolayı canı gönülden kutluyorum.

Bu habere yorum yazmak ister misiniz ? Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

SENDE YORUM YAZ

HABER AKIŞI

Tuzla’da 2020 Yılında 945 Kez İhtiyaç Sahibi Vatandaşın Evi Temizlenerek Dezenfekte Edildi Haberi

Gündem | 16:49 Tuzla’da 2020 Yılında 945 Kez İhtiyaç Sahibi Vatandaşın Evi Temizlenerek Dezenfekte Edildi

Başkan Ahmet Cin’den pandemi sürecinde zor günler geçiren antrenörlere 300 bin TL destek Haberi

Gündem | 16:47 Başkan Ahmet Cin’den pandemi sürecinde zor günler geçiren antrenörlere 300 bin TL destek

Yeni Yılımız Kutlu Olsun Haberi

Gündem | 22:15 Yeni Yılımız Kutlu Olsun

Pendik’te kışa hazırlık çalışmaları başladı Haberi

Gündem | 13:09 Pendik’te kışa hazırlık çalışmaları başladı

2020 Yılında Tuzla’ya 7 Yeni Park Daha Kazandırdık Haberi

Gündem | 13:07 2020 Yılında Tuzla’ya 7 Yeni Park Daha Kazandırdık

Maltepe Kaymakamlığından kasten öldürme hakkında basın açıklaması Haberi

Gündem | 13:06 Maltepe Kaymakamlığından kasten öldürme hakkında basın açıklaması

Maltepe’de eski sevgili dehşeti Haberi

Gündem | 13:03 Maltepe’de eski sevgili dehşeti

Tuzla’da Koronavirüs İle Etkin Mücadele Haberi

Gündem | 12:13 Tuzla’da Koronavirüs İle Etkin Mücadele

Pendik Belediyesi ekipleri kısıtlamaya rağmen boş durmadı Haberi

Gündem | 12:11 Pendik Belediyesi ekipleri kısıtlamaya rağmen boş durmadı

Ormanda Çöp Toplayan Vatandaşlardan “Atma” Mesajı Haberi

Gündem | 12:09 Ormanda Çöp Toplayan Vatandaşlardan “Atma” Mesajı

BENZER HABERLER

Kadının Adı HÜSNİYE KAYA haberi

Tuzla’da 2020 Yılında 945 Kez İhtiyaç Sahibi Vatandaşın Evi Temizlenerek Dezenfekte Edildi

Kadının Adı HÜSNİYE KAYA haberi

Başkan Ahmet Cin’den pandemi sürecinde zor günler geçiren antrenörlere 300 bin TL destek

Kadının Adı HÜSNİYE KAYA haberi

Yeni Yılımız Kutlu Olsun

Kadının Adı HÜSNİYE KAYA haberi

Pendik’te kışa hazırlık çalışmaları başladı

  • Hakkımızda
  • Künye
  • Site Haritası
  • İletişim
  • Gazete Manşetleri
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Yazarlar

© İstanbulolay.com - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır.