Maltepe Ak parti ilçe başkanı Atilla Üstündağ referandum sonuçlarını değerlendirerek İcra Kurulunda bir dizi değişiklik yaptı. Buna göre; Siyasi Hukuk İşler Başkanlığına – Abdul Kadir Camcı, Teşkilat Başkanlığına – Yılmaz Ertan, Mali İşler Başkanlığına – Sadık Çakır, Dış İlişkiler Başkanlığına – Cevdet Olgun, Arge Başkanlığına – Abdul Mennan Tor, Ekonomik İşler Başkanlığına – Murat Demirtaş, Tanıtım Medya Başkanlığına – Sinan Dağdelen getirildi.
İcra kurulunda görevde kalanlar ise şunlardır. Sosyal İşler Başkanlığı – Tülay Mirzalıoğlu, Halkla İlişkiler Başkanlığı – Tülin Sayın, Seçim İşleri Başkanlığı – Ali İhsan Turan, Yerel Yönetimler Başkanlığı – Enver Küçükvar, Sekreterya – Sevim Çelik Koçyiğit olarak ilan edildi.
Referandum sonuçlarını başarı olarak nitelendiren Atilla Üstündağ’ın icra kurulunda değişiklik yapması referandum sonuçlarına göre mi şekillendiğini Ak Partililer merakla birbirlerine soruyorlar.
5 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde de mevcut yapının korunacağı ifade edildi.
Referandum sonunda Maltepe’de EVET oyları %44 çıkmış, ilçe başkanı Atilla Üstündağ bu sonuçları başarı olarak nitelemişti.
Referandum süresince %65 EVET oyu çıkartacağız diyen Atilla Üstündağ genel seçimde ak parti oylarının hangi oranını başarı olarak göreceği merakla bekleniyor.
© İstanbulolay.com - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır.
BU İLAN EDİLEN YÜRÜTME KESİNLİKLE İŞ YAPMAZ. MURAT DEMİRTAŞ ŞİŞMİŞTİ PATLADI. SİNAN. SADIK. MENNAN YILMAZ.CEVDET….. BU İSİMLER LE OLMAZ PARTİYE HUZURSUZLUĞU SOKTUNUZ ATİLLA ÜSTÜNDAĞ. BU İŞİ BU YÜRÜTME YAPAMAZ.
atilla bey sen haberde yazdığı gibi REFERANDUMDAN 65 BEKLERKEN, 44 E BAŞARIMI DİYOSUN. SENİ ANLAMIYORUM BU BAŞARIMI YA KENDİNİ KANDIRMA. FİKRİ KÖSENİN SEÇİMLERDEKİ OYUNUN GERİSİNE DÜŞMÜŞ BİR ORANDAN BAHSEDİYORUM. ALLAH KATINDA SORUMLULUK VAR.
atilla bey fikri abinin hakkını yedin allah seni maltepe güldürmedi %44 başarı diyen bir ilçe başkanı bize lazım değil hadi ÜSKÜDARA
partimizi maltepede yok ettiniz..istemiyoruz sizi
ATİLLA BAŞKAN BİTİRDİN MALTEPEYİ HADİ GÖZÜ AYDIN
Sevgili arkadaşlar referendumda saadet partisi,büyük birlik ve mhp nin ta-
banının oylarıyla ancak %45 alabildik.onların oylarını çıkardığımızda ora-
nın ne olacağını biliyormusunuz?b Bu şekilde Maltepe yi tekrar alabilmemiz
mümkünmü?sayın başkan istifalar,icranın değişmesi Maltepe de etkisi göste-
remeyen yönetim.gerçi şu an yapacağınız bi şey yok.
Sevgili gönül daşlarım dava arkadaşlarım ak partiye maltapede karşılıksız hizmet etmiş sezsiz kahramanlar ve geçmişte yönetimde bulunmuş maltepeye tarihinde görmemiş hizmetleri Fikri ve Adem başkanların öncülüğünde yapmış değerli dostlar. Maltepe teşkilatının geldiği nokta etiket ve kimlik siyasetinden ve ötekileştirmeden başka bir şey değil. Bu şansiyetlerin orada kaldığı sürece başta ilçe başkanı olmak üzere her geçen gün partiye kan kayıp ına uğratarak zarar veriyorlar. Gün davaya sahip çıkma günü gün kimlik ve etiket siyaseti yapanları yerine gönderme günü gün olagan üstü iştişare yapma günü geride kalıp olan bitenleri bizim seyrederek sesiz kalmaya davamız ve inancımız gereği hakkımız yoktur.hepinizi Allah’a emanet ediyorum.
gönül adamı başkanımız fikri köse küsmüştür,dürüst başkan adem göktaş artık yeter benden bu kadar diyerek oda kenara çekilmiştir,en son olarak kadın kolları başkanı esra hanım da yeter demiştir,atilla başkan enson aldığımız bilgilere göre meclis üyeleride sizden muzdaripler ve sizi pretesto ediyorlar biri hariç(saime hanım)hani maltepede birleştirici olacak oyları patlatacaktınız hani nerde kaldı verdiğiniz sözler referndumda aldığımız oyları başarı sayarak kurtulcağınızımı sanıyorsunuz.bence sizin gitmeniz gerek birleştirici değil yıkıcı oldunuz.
yönetime bak ya komedi komediii
şu anda maltepe ak partinin acilen olağanüstü kongreye gitmesi lazım çünkü inanın gerçek liyakatli insanlar dışarıda etiket için görüntü için arkasında iki kişi olmayanlar malesef yönetime girmiş yazık çok yazık
istanbul il başkanlığı gerekli müdaheleyi yapmalı çünkü genel seçimlerde bu ekip bu yükü kaldıramaz mahalle yönetimleri yeniden yapılandırılmalı çoğu mahalle temsilcisi görevden alınmalı
allah yardımcımız olsun.
kim tutar seni..eskiler seni kıskanıyo ,çatlasın patlasınlar
eskiler yan gelip yattılar senelerce oylarımız yüzde yirmiye düşmüştü.şimdi yeniden yükseliyoruz