• Gazete Manşetleri
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Yazarlar
Olay Gazetesi

Olay Gazetesi

  • HAKKIMIZDA
  • KÜNYE
  • İLETİŞİM
[x] Kapat
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • MALTEPE TARİHİ
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • SAĞLIK
  • MEDYA
  • Olay Gazetesi
  • Gazete Manşetleri
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Yazarlar
ANASAYFA Gündem Kaymakam Okur Okul Müdürleri ve Muhtarları Dinledi

Kaymakam Okur Okul Müdürleri ve Muhtarları Dinledi

09.10.2010 12:46:00

OKUL MÜDÜRLERİYLE TOPLANTI YAPILDI

İlçemiz Kaymakamı Ahmet OKUR’un başkanlığında 08.10.2010 Cuma günü Maltepe’deki tüm okul müdürlerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Maltepe de eğitim gören öğrencilerin sosyal yardımlardan faydalanması için yapılabilecek girişimler ve okullarımızın güvenlik tedbirleri görüşüldü. Toplantı ile, Okul müdürleri Kaymakamımız Ahmet OKUR’a sıkıntılarını birinci elden ulaştırma imkanı buldular.

KAYMAKAMIMIZ MUHTARLARI DİNLEDİ

İlçemiz Kaymakamı Ahmet OKUR’un başkanlığında 08.10.2010 Cuma günü Maltepe’deki tüm muhtarların katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, genel mahalle sorunları ve sosyal yardımlarla ilgili fikir alış-verişinde bulunuldu. Maltepe de ikamet eden üniversite öğrencilerine verilecek olan 2010-2011 Eğitim Yardımı kayıtlarının, Kaymakamımız Ahmet OKUR’un talimatıyla bu sene muhtarlıklardan alınması kararlaştırıldı. Muhtarlara dağıtılan formlarla eğitim yardımı kayıtlarını bundan böyle muhtarlar alarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına iletecek. Böylelikle öğrenciler, vakıf merkezine gelmeden başvurusunu mahallesinde yapacak.

Bu yenilikten dolayı muhtarlar memnuniyetlerini dile getirerek, kaymakamımız Ahmet OKUR’a teşekkürlerini ilettiler.

3 Yorum bulunuyor

  1. Kamil GÖKTÜRK dedi ki:
    10 Ekim 2010, 12:42

    Bu ülkede;İNSANLAR EVLERİNE EKMEK GÖTÜRECEK PARAYI BULAMAZKEN.BU ÜLKEDE TÜM CAMİLERİN BÜTÜN MASRAFLARI DEVLET TARAFINDAN KARŞILANIRKEN.Bu ülkede;DEVLETİN KASASINI BİRİLERİ YILLARDN BERİ BOŞALTIRKEN.Ne yazıkki bu müdürlerimiz herkesten BAĞIŞ ADI ALTINDA para toplamaya çalışıyorlar.Buna da bir sözüm yok ancak rakamlar öyle uçuk ki bu paralara insanlar özel okullara çok rahat çocuklarını gönderebilirler.Sanırım izlenilen politika da bu yönde.”CEMEAT OKULLARINA ÖĞRENCİ GÖNDERMEK”Hanı MİLLİ EĞİTİM hani DEVLET GARANTİSİ bu ülkede zenginler çocuklarını okutacak,orta halli vatandaş ve memur,işçi ek iş yapacak çocuğunu okutacak,znginin çocuğu askere bile gitmeyecek ama fakir vatandaşın çocukları kimsenin bilmediği bir çatışmanın içinde 30.000 ŞEHİT verecek ve gelceksin OKULA GİTMEK İSTEYEN BU ÜLKEYE FAYDALI BİRER VATANDAŞ OLMAK İSTEYEN ÇOCUKLARDAN 2.000 TL DEN BAŞLAYAN 15.000 TL YE ÇIKAN bir rakam para isteyeceksin veremeyen VELİ “O ZAMAN AL ÇOCUĞUNU DA GİT”DİYECEKSİN sonra da biz FAKİR FUKARA GARİP GURABA ya sahip çıkıyoruz diyeceksin.ben kimseye değil 50 kuruşluk makarna için oylarını pazarlık konusu edenlere kızıyorum.bu ülkede ELEKTİRİĞİN OLMADIĞI KÖYLERE SUYUN ÇIKMADIĞI EVLERE BEYAZ EŞYA DAĞITMADILARMI.Maltepe aprtmanı olanlara DOĞAL GAZLA ISINAN EVLERE KÖMÜR DAĞITMADILARMI.EVET KAEDEŞİM PARASI OLAN OKUYACAK,PARASI OLAN ASKERE GİTMEYECEK,PARASI OLMAYAN VATANDAŞ İSE BU TÜRLÜ ÇIKARCI YÖNETİCİLERİN ELİNDE OYUNCAK OLACAK.ve siz her şey bittikten sonra okullar açıldıktan sonra sevgili müdürlerimizi toplayıp onlara NASİHAT vereceksiniz.Kaytlardan önce aklınız neredeydi “SİZ GİDİN SİZDEN PARA İSTENİRSE BİZİ ARAYIN”denileceğine bu paraları veremeyecek olan insanlara yardımcı olsaydınız SINIFLARDAKİ ÖĞRENCİ SAYISI HER OKULDA EŞİT OLUR BÜTÜN ÖĞRENCİLER EŞİT EĞİTİM ALIRLARDI.Bazı okullarda sınıflar 60 kişiye kadar çıkıyor bazı okularda ise 25-30 kişilk sınıflarda eğitim veriliyor,öğretmen ne yapsın kalabalık sınıflara hakim olana kadar zaten ders bitiyor ve okulların başarı oranı da bitiyor.Milli eğitim müdürü açıklasın SBS deki ÜNİVERSİTE giriş imtihan ortalamalarını bakalım nusuun %72 si işçi ve emekli olan bir Maltepede başarı oranımız neymiş.
    SAYGILARIMLA

  2. olmaz böyle sey dedi ki:
    10 Ekim 2010, 22:16

    kamil göktürk se her şeye karşısın çıkıpta millet vekili olsana buradan yazacagına

  3. Kamil GÖKTÜRK dedi ki:
    11 Ekim 2010, 20:54

    NEDEN.Doğruları söylemek rahatsızmı etti seni.Şimdiye kadar KAÇ TANE ÇOCUĞUN OKUMASI için yardımcı oldun Kaçtane OKUL KAYIDI İÇİN PARA VEREMEYEN VELİ İÇİN GİTTİN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE RİCA DA BULUNDUN.Ben haksızlığa karşıyım birilerinin çocukları okurken diğerlerine okuma fırsatı vermeyen şerefsizlere karşıyım.Bu ülekede FAKİR FUKARA GARİP GURABA EDEBİYTI YAPIPTA NERDEN GELDİKLERİNİ UNUTAN ŞİMDİ ALTINDAN MUSLUKLU EVLERDE OTURAN,FATİHTEKİ İKİ ODALI EVDEN GELİP 1 MİLYAR DOLAR SERVETE NASIL SAHİP OLDUKLARINI BU HALKA ANLATAMAYANLARA KARŞIYIM.Erzincan REFAHİYE DE binecek EŞEKLERİ yokken şimdi X 6 BMW lerle,yatlarla gezenlere karşıyım.eğer YÜREĞİN yetiyorsa sende karşı ol ki birileride kendine gelsin 50 krş luk makarna için oyuna satacak duruma gelmesin bu insanlar.SEN MALTEPEDE MAĞARATEPE sokağını BİLİYORMUSUN ORADA BETONUN ÜZERİNDE YATAN ÇOCUKLARI GÖRDÜNMÜ HİÇ.
    SAYGILARIMLA

Bu habere yorum yazmak ister misiniz ? Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

SENDE YORUM YAZ

HABER AKIŞI

Tuzla’da 2020 Yılında 945 Kez İhtiyaç Sahibi Vatandaşın Evi Temizlenerek Dezenfekte Edildi Haberi

Gündem | 16:49 Tuzla’da 2020 Yılında 945 Kez İhtiyaç Sahibi Vatandaşın Evi Temizlenerek Dezenfekte Edildi

Başkan Ahmet Cin’den pandemi sürecinde zor günler geçiren antrenörlere 300 bin TL destek Haberi

Gündem | 16:47 Başkan Ahmet Cin’den pandemi sürecinde zor günler geçiren antrenörlere 300 bin TL destek

Yeni Yılımız Kutlu Olsun Haberi

Gündem | 22:15 Yeni Yılımız Kutlu Olsun

Pendik’te kışa hazırlık çalışmaları başladı Haberi

Gündem | 13:09 Pendik’te kışa hazırlık çalışmaları başladı

2020 Yılında Tuzla’ya 7 Yeni Park Daha Kazandırdık Haberi

Gündem | 13:07 2020 Yılında Tuzla’ya 7 Yeni Park Daha Kazandırdık

Maltepe Kaymakamlığından kasten öldürme hakkında basın açıklaması Haberi

Gündem | 13:06 Maltepe Kaymakamlığından kasten öldürme hakkında basın açıklaması

Maltepe’de eski sevgili dehşeti Haberi

Gündem | 13:03 Maltepe’de eski sevgili dehşeti

Tuzla’da Koronavirüs İle Etkin Mücadele Haberi

Gündem | 12:13 Tuzla’da Koronavirüs İle Etkin Mücadele

Pendik Belediyesi ekipleri kısıtlamaya rağmen boş durmadı Haberi

Gündem | 12:11 Pendik Belediyesi ekipleri kısıtlamaya rağmen boş durmadı

Ormanda Çöp Toplayan Vatandaşlardan “Atma” Mesajı Haberi

Gündem | 12:09 Ormanda Çöp Toplayan Vatandaşlardan “Atma” Mesajı

BENZER HABERLER

Kaymakam Okur Okul Müdürleri ve Muhtarları Dinledi haberi

Tuzla’da 2020 Yılında 945 Kez İhtiyaç Sahibi Vatandaşın Evi Temizlenerek Dezenfekte Edildi

Kaymakam Okur Okul Müdürleri ve Muhtarları Dinledi haberi

Başkan Ahmet Cin’den pandemi sürecinde zor günler geçiren antrenörlere 300 bin TL destek

Kaymakam Okur Okul Müdürleri ve Muhtarları Dinledi haberi

Yeni Yılımız Kutlu Olsun

Kaymakam Okur Okul Müdürleri ve Muhtarları Dinledi haberi

Pendik’te kışa hazırlık çalışmaları başladı

  • Hakkımızda
  • Künye
  • Site Haritası
  • İletişim
  • Gazete Manşetleri
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Yazarlar

© İstanbulolay.com - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır.