Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin yeni eğitim öğretim dönemi çalışmaları çerçevesinde belediyenin hizmetlerinin süreceğini söyledi. Geçtiğimiz yıl beş okula su arıtma cihazı yerleştirildiğini söyleyen Belediye Başkanı, ‘’ Bu yıl bu on okulumuza daha su arıtma cihazı takacağız. Amacımız, özellikle ilköğretim çağındaki çocuklarımızın sağlıklı temiz suya kavuşabilmeleri. Aydınlık çağdaş yarınlarımızın güvencesi çocuklarımız için bütün olanaklarımızı seferber edeceğiz ‘’ dedi. Küçükyalı’daki beş okul ile Esenkent’teki iki okulu ziyaret ederek okul denetimlerini sürdüren Belediye Başkanı Zengin, okul yöneticilerinin isteklerini dinledi. Projeksiyon makinesi, bilgisayar ve çocuk parkı isteklerinin plan çerçevesinde devreye sokulacağını belirten Belediye Başkanı, ‘’ Hep birlikte elele ımece usulü ile dayanışarak sorunların üstesinden geleceğiz. Bizim amacımız, çocuklarımızın hak ettikleri çağdaş ve sağlıklı ortamlarda eğitim alabilmeleri”’ diye konuştu. Okul yöneticilerinin yanı sıra öğrencilerle de sohbet eden, basketbol oynayan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrenci velilerinin isteklerini de dinleyen Belediye Başkanı bir velinin ‘’Sizinle fotoğraf çektirdim. Sonunda girdiğim iddiayı kazandım ‘’ şeklindeki sözleri üzerine ‘’ Kazanacağınız bir iddiaya girmişsiniz. Bana ulaşmak çok kolaydır ‘’ dedi.
© İstanbulolay.com - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır.
Sayın Başkanın okullarımıza böyle bir yardımda bulunması çok güzel bir davranış.Yanlız arıtma cihazları nasıl alınacak ihalemi yapılacak bu daha önemli türkan saylan kültür merkezine takılan arıtma cihazlarını kimlerin nasıl taktığını çok iyi biliyoruz.
bir kezde yapılan bir işe kulp takmadan takdir edelim yorum bölumu diye kendını birşeyler biliyorum diye bir şeyler yazmak zorunda hisseden arklar takdirde güzel birşeydir unutmayın eğitimciyim yapmak zorundamı bu başkan bunu hyırrrrr…..
ARITMA CİHAZI DENİLİNCE AKLIMA BİR ANDA NEDENSE OLCAY İSMİ TAKILDI DAHA EVEL VUKATLI OLAN BU ARKADAŞ ÖNCELERİDE SU ARITMA CİHAZI SATMIŞTI. MERAK ETTİM DOĞRUSU BU ALIMLARDA BU ARKADAŞTANMI ALINILİR ZİCDAN AZABINDAN YATAMASSINCAK HADİ HAYIRLISI HER ZAMANKİ TAKTİK BİRİLERİ YOLUNU BULUCAK.YAMMA BUNU BAŞKAN BİR GÜN GELİR GECE YATARKEN AKLINA GE
ilginç olcay bey bayağıdır ortalarda yoktu. tam balık avına çıkmış adam . bayağı buyuk bi balık avladı askerlik öncesi. helal olsun işini yüzdürenlere. belden aşağıda yüzdürüyor kesesinide dolduruyor. arkadaşları sizde avunun durun.
NEDEN BU RUMUZLU YAZIYI YAYINLADINIZ SAYIN DANIŞMANLARIN VE SİZİN ZORUNUZA MI GİDİYOR ARTIK SULH MU YAPRINIZ.2009 YILI NİSAN MAYIZ VE HAZİRAN AYLARINDA Kİ ZORUNUZ NEYDİ.SİZİDE Mİ TEHDİT EDİYOR DANIŞMANLAR.