• Gazete Manşetleri
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Yazarlar
Olay Gazetesi

Olay Gazetesi

  • HAKKIMIZDA
  • KÜNYE
  • İLETİŞİM
[x] Kapat
  • ANA SAYFA
  • GÜNDEM
  • MALTEPE TARİHİ
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SPOR
  • TEKNOLOJİ
  • SAĞLIK
  • MEDYA
  • Olay Gazetesi
  • Gazete Manşetleri
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Yazarlar
ANASAYFA Gündem    12 Eylül referandumu hesap sormak için bir fırsattır!

   12 Eylül referandumu hesap sormak için bir fırsattır!

25.08.2010 11:10:00

Ak Parti Maltepe Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tülin SAYIN gazetemizin 12 Eylül Halk oylamasıyla ilgili gazetemizin sorularını cevaplandırdı. SAYIN: “Halkımızın büyük çoğunluğu 12 Eylül ile yüzleşecek, 12 eylül referandumu halkımız adına hesap sormak için bir fırsattır.

Kadınlarımızın, memurlarımızın, Şehit dul gazi yetimler ve geride bıraktıkları emanetleri için pozitif ayrımcılık öngören bu anayasa değişikliği Vatan sevgisinin bayraklaştığı bir maddedir. Memurlarımıza sendikalı olma, birden fazla sendikaya üye olabilme özgürlüğü kazandırmaktadır. Anayasa mahkemesine bireysel başvuru hakkının tanınması, özgürlüklerin demokrasi adına daha da güçlenmesi demektir.

Halkımızdan Maltepede büyük teveccüh görmekteyiz. Demokrasi şöleni adı altında her akşam iftardan sonra Maltepe meydanında gençlerle şölen yapmaktayız. Buraya katılan insanların çoğunluğu hanımlardır. Kadın vatandaşlarımız anayasa değişikliğiyle kendilerine tanınan hakların farkındadırlar. Günde ortalama 150-200 üye talebi almaktayız.

12 Eylül Askeri Darbesinin hazırladığı mevcut anayasanın 26 maddesi tarih oluyor. Türkiye demokrasi yolunda önemli kazanımlar elde ederek yoluna devam etmektedir. Daha fazla Demokrasi, daha fazla İnsan Hakları temin eden bu anayasa değişiklik paketinin her maddesini halkımıza ezberletmek için uğraşıyoruz. Anayasa değişiklik paketinin halkımıza neler kazandıracağını bıkmadan usanmadan halkımıza anlatıyoruz.

Türkiye Daha ileri bir demokrasi için 12 eylül 2010 günü sandığa giderek daha güçlü, daha çağdaş bir Türkiye için EVET diyerek demokrasimizi ve halkın kazanımlarını güçlendirecektir. 12 eylül çifte bay�ram olması temennisiyle halkımızın Mübarek Ramazan Bayramını da tebrik eder, sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim.” dedi.

width=”600″ >
Her akşam Atatürk Meydanında demokrasi şöleni düzenliyoruz diyen Ak Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tülin Sayın 12 Eylül Referandumu Hesap Sormak için bir fırsattır dedi.

width=”600″ >
Kadınlar kendilerinin lehine Anayasa hükümlerindeki maddeleri doğru algılamıştır. Halk oylamasında en fazla EVET hanımlardan gelecektir.

37 Yorum bulunuyor

  1. VATANDAŞ dedi ki:
    25 Ağustos 2010, 11:42

    TÜLİN HANIM NASILDA UTANMADAN,SIKILMADAN VE ALLAHTAN KORKMADAN YALAN SÖYLÜYORSUNUZ İNSANLARA,SİZDE ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZKİ BU REFERANDUMUN İÇERİĞİNDE 12 EYLÜL’LE HESAPLAŞMA FALAN YOK,HALKIMIZ BUNU HALA ANLAMAMAKTA DİRENİYOR,SİZİN GİBİ YALANCI SİYASETÇİLERDE BUNU İYİ İSTİSMAR EDİYORLAR.
    YOK EFENDİM MEMUR BİRDEN FAZLA SENDİKAYA ÜYE OLABİLECEKMİŞ,YOK EFENDİM ANAYASA MAHKEMESİNE BİREYSEL BAŞVURU YAPABİLECEKMİŞİZ,YA SİZ DALGAMI GEÇİYORSUNUZ,VATANDAŞ DAHA NORMAL MAHKEMELERDE HAKKINI ARAYAMAZKEN ANAYASA MAHKEMESİNE GİDECEKMİŞ,NASIL OLACAK O BİRDEN FAZLA SENDİKA ÜYELİĞİ,FIKRA GİBİ GELİYOR İNSANA.
    SEN ÜYESİ OLDUĞUN O PARTİNİN YOLSUZLUKLARINI ANLAT BİZEDE BİLELİM,FAŞİST UYGULAMALARINIZI ANLATINDA HALKA,SONRA OY İSTEYİN,HATTA EN SON BELEDİYE BAŞKANINIZIN BİR GÜNDE YAPILAN İMAR DEĞİŞİKLİĞİ İLE NASIL TİRİLYONER OLDUĞUNU ANLATIN,EĞER BU SAYFALARDAN BUNLARI ANLATIRSANIZ,BİR VATANDAŞ OLARAK BENDE EVET DİYECEĞİM,HADİ BEKLİYORUM.

  2. yorum dedi ki:
    25 Ağustos 2010, 14:15

    bu hamfendi iskide çalışan halil sayının eşi değilmi pendikten ren a car cı maltepe de ne işleri var.halil sancaktepeden aday olamadı yoksa gözü maltepeye mi dikti.

  3. uygundur dedi ki:
    25 Ağustos 2010, 16:13

    ilk defa bu kadar bilgili bir halkla ilişkiler uzmanı gördük.tbrlerrrrrrr

  4. Hasan YILMAZ dedi ki:
    25 Ağustos 2010, 16:17

    Tülin hanım olayı çok kısa ve güzel olarak özetlemiş. Özgürlük ve Demokrasi için tabiki EVET EVET EVET diyeceğiz. Yeni bir ekip olmalarına karşın harika bir çalışma yapan Ak Parti Maltepe teşkilatınıda tebrik ederim. Özellikle akşamları Atatürk Meydanı harika oluyor. Başarılarınızın devamını dilerim.

  5. ZÜLFİYE dedi ki:
    25 Ağustos 2010, 16:20

    TABİKİ HAYIR.AKPARTİLİYİZ BİZDE AMA KİMSENİN ESİRİ DEĞİLİZ.REFERANDUMDA HAYIR DİCEZ.AKPARTİ KÜRT PARTİSİ HALİNE GELİYOR.SEÇİME KADAR KENDİNİ DÜZELTİP BİZLERE HİZMET ETMEYE BAŞLAMAZSA SEÇİMDEDE BİZLERDEN OY BEKLEMESİN

  6. MEBRİYE dedi ki:
    25 Ağustos 2010, 16:37

    AKPARTİLİ BİR BAYAN OLARAK ÇOK CANIM YANDI.DIŞARIDA ŞURDA BURDA AÇIK SAÇIK AKPARTİLİYİM DİYEN BAYANLAR BİZİ PARTİDEN SOĞUTTUYDU.AMA PARTİMİZİN YETKİLİ MAKAMINDA ŞU GÖRÜNTÜ…TÖVBE TÖVBE…ŞU EZİZ MUBAREK GÜNNERDE …
    İÇİMDEN HAYIR DEMEK GELİYO YANİ

  7. Mebriye ve Zülfiye cevaben HÜSNÜ YE dedi ki:
    26 Ağustos 2010, 05:11

    Zülfiye ve Mebriye rumuzlu sahte Ak Partili ler. Sizler değil Ak Partili olmak taklidi bile olamazsınız. Sizi gidi CHP liler bu sahte yorumlarla Ak Partiyi destekleyen insanları etkileyeceğinizi mi sanıyorsunuz. Ak Parti demek türk,kürt,laz, çerkes vs. ayrımı yapmadan Türkiyeli demektir. Ak parti ırk veya açık, kapalı ayrımı yapan sizin gibi ayrılıkçı ve provakatörlerin partisi değildir olamaz. Yok efendim Ak Partiliymiş de falan filanda ama hayır diyeceklermiş. Yemezler beyler yada bayanlar herne iseniz. Düştüğünüz bu komik duruma kargalar bile güler. Maltepe de ezici çoğunlukla EVET çıkacak. O yüzden şimdiden bir psikoloktan randevü alın 12 eylül sonrasında yer olmayabilir ;)

  8. SAPIK HERİF dedi ki:
    26 Ağustos 2010, 10:05

    BİZ ZÜMRÜTEVLERDE OTURAN GENİŞ BİR AİLEYİZ.AKRABAMIZDA AKPARTİ MECLİS ÜYESİ..BİR BAYAN OLARAK KIZKARDEŞİMLE DÜŞÜNCELERİMİZİ YAZDIK.BU SUÇLAMALARA MUHATAP OLDUK.EĞER SENİN GİBİLER BU PARTİDE İSE GERÇEKTEN MALTEPE BELEDİYE SEÇİMLERİNİ KAYBETMİŞ OLMAMIZ NORMALMİŞ.SEN ÇIKAR NEDENİYLE KAYITSIZ ŞARTSIZ DESTEKLAYEBİLİRSİN.AMA BİZ BEYİN TAŞIYORUZ VE ONU KULALNMAYI AKIL EDİYORUZ SEN İSE ETMİYORSUN FARKIMIZ BU.EĞER SEN GERÇEKTEN BU PARTİDEYSEN YAZIKLAR OLSUN

  9. HÜSNÜ YE DİYE YAZAN YUMUŞAK dedi ki:
    26 Ağustos 2010, 10:18

    BİZLER MALTEPEDE AKP NİN KURUCU İNSANLARIYIZ.ZÜMRÜTEVLERDE ADRESİMİZ DE BELLİ BİTLİSLİLERİN..AİLEMİZ BAYANLARI FİKİRLERİNİ YAZMIŞ .YANLIŞ YADA DOĞRU.CHP Lİ BİLMEMNE DİYE KADINLARIMIZA SARKINTILIK YAPANI AFFETMEYİZ.HABERİN OLA.HÜSNÜMÜSÜN HÜSNÜYEMİSİN YÜREĞİN VARSA GEL SANA ANLATALIM.

  10. ALTAYÇEŞME dedi ki:
    26 Ağustos 2010, 11:02

    Tülin hanım halkla ilişkilerde oldukça başarılı ve özverili çalışmalar yapmaktadır, nereden geldiği çokta önemli değil icraatına bakmak lazım ben şahsen icraatına bakarım. Başarılar tülün hanım.

  11. İZLEME DİNLEME GÖZLEME dedi ki:
    26 Ağustos 2010, 11:30

    ESKİDEN RÖNTGENCİ DERDİK BUNLARA.TOPLUM SAPIK OLARAK NİTELENDİRİP GEREKLİ CEZAYI VERİRDİ.YARGIDA GEREKLİ CEZAYI VERİP CEZAEVİNE KOYARDI.AMERİKADA WATERGATE SKANDALI DİYE BİR OLAY YAŞANDI BİLİRMİSİNİZ?
    BİR DİNLEME NEYE MAL OLUR DEMOKRATİK BİR ÜLKEDE..BİRDE BİZİ KARŞILAŞTIRIN BAKALIM HAMUR BEYİNLİ DEMOKRATLAR VE DEMOKRAT GÖRÜNÜMLÜ YAHUDİ DÖNMESİ KIRMALAR VEE BÖLÜCÜ KÜRTLER..

    OKUYUN…….
    Watergate skandalı 1972-1974 Amerika Birleşik Devletleri’nin başkentinde gelişen ve Başkan Richard Nixon’un istifa etmesiyle sonuçlanan siyasi bir skandaldır. Watergate ABD’nin başkenti Washington, D.C.’de bulunan bir otel ve iş merkezinin adıdır. Skandal bu binada ortaya çıktığı için Watergate Skandalı ya da kısaca Watergate adıyla anılır.

    17 Haziran 1972 günü 5 hırsız Watergate iş merkezindeki bir büroya girerken polis tarafından yakalanarak tutuklandı. Bu büronun ABD’nin o zamanki ana muhalefet partisi olan Demokratik Parti’nin merkezi olduğu ortaya çıktı. Sürdürülen soruşturma hırsızların Nixon’un partisi olan Cumhuriyetçi Parti ile bağlantılı olduklarını ve amaçlarının Demokratik Parti’nin telefonlarını gizlece dinlemek üzere mikrofonlar yerleştirmek olduğunu ortaya koydu. Bunun üzerine Başkan Richard Nixon bu hırsızlığın arkasında olan bütün siyasetçilerin ortaya çıkarılması için Adalet Bakanı Elliot Richardson’u görevlendirdi. Richardson, Archibald Cox isimli bir savcıyı bu göreve atadı. Cox, Beyaz Saray’da başkanın bütün konuşmaların teybe alındığını öğrenerek bu bant kayıtlarının kendisine verilmesini istedi. Richard Nixon bu isteği kesinlikle reddetti ve Cox’un görevden alınmasını emretti. Adalet Bakanı Cox’u görevden almayı reddedince Richard Nixon Richardson’un işine son verdi.

    Olaylar gitgide çorap söküğü gibi gelişmeye başladı. ABD Yüksek Mahkemesi Richard Nixon’u bant kayıtlarını savcılara teslim etmeye zorladı. Richard Nixon bant kayıtlarını sonunda teslim etti ama bu sefer Richard Nixon iyice halkın desteğini kaybetmişti ve ABD Kongresinde Richard Nixon’u görevden almak üzere soruşturmalar başlamıştı. Bu ortamda 8 Ağustos 1974 tarihinde Richard Nixon televizyonda yaptığı bir konuşmayla ertesi gün istifa edeceğini açıkladı. Yerine Başkan yardımcısı Gerald Ford başkan oldu. Böylece Richard Nixon ABD tarihinde başkanlıktan istifa eden ilk ve tek başkan olmuş oldu.

  12. TEBRİKLER. dedi ki:
    27 Ağustos 2010, 01:11

    Başarılı,işinin uzmanı, eğitimli ve bilinçli bir bayan. En önemlisi iyi bir insan.Tülin Sayın çok yerinde bir tercih bu görev için. Heryere yetişiyor maşallah. Gündüzleri el afişi dağıtırken, geceleri ihtiyaç sahiplerini ve hasta ziyaretlerinde görürseniz şaşırmayın.Hatta dün gece yarısı 11-12 civarı eve giderken cevizlide sokaktaki arabaların sileceklerine Evet afişlerini sıkıştırıken gördüm vallahi. Helal olsun. Tebrikler .

  13. BU FIRSAT KOLAY GELMEZ. dedi ki:
    27 Ağustos 2010, 01:17

    BENCE BU FIRSAT BU ÜLKEDE KOLAY KOLAY GELMEZ BİR DAHA . AKPLİ DEĞİLİM AMA KESİNLİKLE EVET DİYECEĞİM. YOKSA VİCDANIM ÖMRÜM BOYUNCA BENİ RAHATSIZ EDECEK. EVET.

  14. NİÇİN EVET . dedi ki:
    27 Ağustos 2010, 08:12

    TEŞEKKÜRLER TÜLİN HANIM. BAŞARILAR.

    NİÇİN EVET .

    1) Kanun devleti değil, hukuk devleti olmak için… Adalet, barış, özgürlük, insan haklarına saygı, hukukun üstünlüğü, katılımcı, çoğulcu ve şeffaf bir yönetim için EVET diyorum.
    2) Derin devletten, çetelerden kurtulmak için, darbe olmasın, resmi ideoloji, resmi tarih dayatması olmasın diye..
    3) Bunlar olsun diyen partilerin kapatılma tehdidi ile karşı karşıya kalmaması için,
    4) Bu taleplerin yasalaşmasını engelleyen Anasaya Mahkemesi’nin yapısının yeniden düzenlenmesi için,
    5) Bu fikri savunanların sanık sandalyesine oturtulup cezalandırılmasını önlemek, yargıyı tarafsız ve bağımsız kılma adına HSYK’nın yeniden yapılandırılması için EVET diyorum.
    Herkes inandığı gibi yaşayabilsin, düşündüğünü özgürce ifade edebilsin diye, dinî, etnik, ideolojik, politik, felsefi, vicdani kanaat farklılıklarımıza rağmen barış içinde bir arada yaşayabileceğimiz, katılımcı, çoğulcu, şeffaf bir yönetim için EVET diyorum..
    6) Bir daha darbe olmasın, darbecilerden hesap sorulsun diye EVET diyorum..
    7) Devlet şeffaf olsun, vatandaşın bireysel mahremiyeti korunsun. Seyahat özgürlüğü, mahkeme kararı olmadan sınırlandırılmasın diye, YAŞ dahil idarenin bütün eylemlerin yargı denetimi altına alınması için EVET diyorum.

    8) Darbe Anayasası’ndan kurtulmak için, Anayasa Mahkemesi’ne bireysel başvuru hakkını kazanmak için EVET diyorum.
    9) Hakkımda devletin yargı kararı olmadan, fişleme yapması, telefonlarımı dinlememesi, hakkımda andıçlar yayınlanması, devlet içinde çeteler hakkımda planlar yapmasın diye EVET diyorum..

    10) Çocuklarıma özgür, saygın, zengin bir Türkiye miras bırakmak için EVET diyorum..
    11) Parlemento iradesi üzerinde jüristokrasik bir vasayat uygulamasına HAYIR dediğim için referandumda EVET diyorum..
    12) Yargı tarafsızlığı ve bağımsızlığı için bu EVET.
    13) Sendika ve toplu sözleşme, emeklilik düzenine yeni açılımlar getirdiği için EVET.
    14) Yönetime katılım ve etkin yurttaş denetimi için EVET.
    15) YAŞ kararlarının yargı denetimine açılması için EVET.. Yurtdışında çıkış, dinleme ve fişlenme, kapatılan partilerin milletvekilliklerinin sona erdirilmesine, 2. sendika üyeliğine ve buna benzer daha birçok düzenlemeye EVET dediğim için bu pakete EVET diyorum.
    Aslında hiçbir solcu, dün tek tek bunları sorsanız hiçbirine kendileri de HAYIR demezdi. Bu işi AK Parti istiyor diye HAYIR diyorlar..

  15. DEVLET ÇETESİ AHADA KİTAPLARDA dedi ki:
    27 Ağustos 2010, 10:19

    ÇETE – ERGENEKON DİYOSUNUZ -DÜNYA TARİHİNDE OLMAYAN DEVLET ÇETESİ-CEMAAT ÇETESİ-RÖNTGENCİLER-YAHUDİ VE RUM DÖNMELERİ HEPSİ DEVLETİN İÇİNDE.İMPARATOR GİBİ YAŞIYORLAR.BUNLAR TESPİT EDİLDİ.SEÇİMEDE BİR YIL KALDI.UÇAK BİLETLERİNİ ÖNCEDEN AYIRIRSA HARAMİLER UCUZ BİLET ALMA ŞANSLARI OLUR.İHTİYAÇ OLACAK DEMEDİ DEMEYİN.

  16. EVET NİYE EVET PEKİ dedi ki:
    27 Ağustos 2010, 11:04

    ÇÜNKÜ BİZ ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ İSTEYEN KÜRTLER OLARAK BU DEMOKRATİK ANAYASA GEÇTİĞİ TAKDİRDE KENDİ TOPRAKLARIMIZIN SAHİBİ OLACAĞIZ.YENİ KÜRT DEVLETİMİZ KENDİ ANAYASASINI YAPTIKTAN SONRADA ANCAK BU DEMOKRATİK TÜRK ANAYASASI İLE UYUMLU İLİŞKİLER KURABİLİR.BELKİ YİNE TİCARET VE KÜLTÜREL İLİŞKİLER KURABİLİRİZ SİZLERLE.

  17. Dr. Ahmet ŞEN dedi ki:
    27 Ağustos 2010, 13:57

    Sonuna kadar evet….darbe sonucu oluşturulan ..millete doğru düzgün hak dahi verilmeden seçtirilen 1982 anayasasının savunulacak ne yanı var anlamıyorum.

    Hiçbir siyası parti ile ilgim yok siyasetten nefret ediyorum ancak darbe anayasasından daha fazla nefret ediyorum.

  18. Mustafa Pehlivanoğlu için EVET dedi ki:
    27 Ağustos 2010, 14:10

    12 Eylül’ün ardından idam edilen ilk ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu idi. Son Mektubunda, “Beni suçsuz yere asanlar Allah’ından bulsun.” diyordu.

    Sayın Erdoğan ise “Mustafa’nın Allah’ından bulsunlar dedikleri gün; 12 Eylül 2010 günüdür.” diyerek referandum tarihine işaret ediyordu. Mustafa’nın babası Necmi Pehlivanoğlu (muhterem ellerinden öperim) gazetecilere referandumunda ‘evet’ oyu vereceklerini söyledi.
    O derdi çeken bilir. Bu AKP nin seçimi değil, çile çekmiş ülkücülerinde hesap günü.Ben huzur içinde EVET oyu vereceğim.

  19. Osman ÇAKIR dedi ki:
    27 Ağustos 2010, 14:21

    Aslında anayasanın değişmesi herkezin sevinçle karşılayacağı bir durum..ve anayasayı değiştirmek her iktidar partisinin hayali olmuştur..ancak korkularından dolayı cesaret dahi edememişlerdir..bu nedenle tarihe geçecek bu olumlu değişiklikleri ak partini yapıcak olması korkak muhalefetti kıskançlığa sürüklemiştir..çıkan bu yayagaranın tek sebebi budur….ancak kararı elitler değil millet verecektir..
    Halkı bilinçlendirmek için özverili çalışmlarından dolayı Tüin SAYIN ve ekibini alkışlıyorum.

  20. maltepeli dedi ki:
    27 Ağustos 2010, 15:48

    sizi sonuna kadar destekliyoruz çalışmalarınızda başarılar diliyoruz koltuğu layıki ile taşıyorsunuz ekip olarak sizi tekrar tebrik ediyorum
    kararımız da EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

  21. MALTEPELİ GENÇLER dedi ki:
    28 Ağustos 2010, 11:24

    Ya aydınlık bir Türkiye’nin yolunu açacağız, ya da karanlıklara yeniden döneceğiz. Geriye dönmemek için, hep ileriye gitmek için, çocuklarımızın geleceği için, Türkiye’nin geleceği için güçlü bir kararlılıkla
    ‘Evet’ , ….. E V E T ……

    Sn. TÜLİN SAYIN SİZE VE SİZİN NEZDİNİZDE BU ÇALIŞMALARDA TÜM EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM.

  22. MEMUR-SEN dedi ki:
    28 Ağustos 2010, 11:29

    TOPLU SÖZLEŞMEYE DE, TOPLUMSAL SÖZLEŞMEYE DE “EVET”

  23. HAYIRLI GÜNLER dedi ki:
    28 Ağustos 2010, 15:27

    Ramazan beni kesmiyor 12 ay aç , susuz gezeyim mi diyorsun ? bir EVET yeter ;)

    Amaaaan 1071 ‘ den beri bu topraklarda yaşıyoruz , birazda başkaları mı yaşasın diyorsun ? Bir EVET yeter :)

    Apo P***** , Akp ile pazarlık yapması gururunu mu okşuyor ? hiç durma EVET de !
    …
    Tayyip anama sövse suç anamdadır diyecek kadar arsızlaştıysan eğer bir EVET yeter , hatta fazla bile gelebilir :)

    Ülkenin yüz ölçümü fazla mı geliyor ? güneydoğuda farklı bir devlet kurulsun mu istiyorsun ? Bir EVET yeter !

    Hayalim üç kelime o da şöyle : AÇ , SUSUZ , Ş***SİZ mi diyorsun ? Ne duruyon la bir EVET yeter .

    Kuran kursları kapatıldı , kiliseler ayine açıldı , apo pi***ne sayın denildi , şehit sayısı hiç olmadığı kadar arttı , özerklik tartışmaları başladı , işsizlik tavan yaptı ama içimdeki ger***kalı bu adamlara hala güveniyor mu diyorsun ? Rahat ol bir EVET yeter !

    Haburda gösteri yapan teröristlerin sayısı az mı geldi ? o zaman ülken için bir EVET yeter!

    Askerdeki evladının hala sağ olması seni çok mu rahatsız ediyor ? Bir EVET yeter!

  24. Hasan DOĞAN dedi ki:
    29 Ağustos 2010, 02:14

    Aleviler’in bu seferki alacakları tavır her zamankinden daha önemli. Bu kez olaylara çok eleştirdiğimiz cemaatçi bakış açısı ile bakarak sürece köstek olmak yerine, tavrımızı demokrasiden yana koymamız gerekiyor.

    Aleviler için tek yol, daha çok demokrasi ve özgürlükten geçiyor.

    Bu Anayasa paketine evet demek şu an bizim için, Aleviler için şart. İdeolojik bakış açımızı bir tarafa bırakarak bu değişikliği desteklememiz gerekiyor.

    Başkan Atilla Üstündağ, Başkan Yardımcısı Tülin Sayın ve diğer ekibe teşekkür eder başarılar dilerim.

  25. VATANDAŞ dedi ki:
    29 Ağustos 2010, 02:20

    ” ORDUNUN DEVLETİ DEĞİL, DEVLETİN ORDUSU İÇİN. ”

    E V E T , E V E T , E V E T , EVET

  26. EVET DEMEK İNSANLIK BORCUDUR dedi ki:
    29 Ağustos 2010, 11:00

    CHP her zaman darbelerden yana olmuştur. Şimdi de darbe anayasasının değişmesini istemiyor. Önemli olan Milletimiz. Ancak onlar için milletten çok çıkar gruplarının istekleri daha ağır basıyor. Aradaki fark bu. Hangi mantık darbe anayasasını savunabilir, hangi mantık ‘hayır’ diyerek darbeler devam etsin diyebilir, anyalamıyorum. Darbe anayasasını değiştirmek için ‘evet’ demek bir insanlık borcudur.

  27. HAYATIMDAKİ EN ÖNEMLİ İKİNCİ EVETİM BU OLACAK. dedi ki:
    30 Ağustos 2010, 01:39

    İLK EVETİMİ EVLENİRKEN DEMİŞTİM VE YENİ BİR HAYATA GİRMİŞTİM. ŞİMDİ İKİNCİ EVETİMİZİ EŞİMLE BERABER DİYECEĞİZ. BU KEZ ÜLKEM TÜRKİYEM YENİ BİR HAYATA KAPI AÇACAK.
    SİZİNLEYİZ TÜLİN HANIM, YILMADAN DURMAK YOK DEVAM EDİN. SİZE GÜVENİYORUZ.

  28. MALTEPE EVET DİYOR MALTEPE AK PARTİ GELİYOR. dedi ki:
    01 Eylül 2010, 18:34

    Yapılacak değişikliklerle gerçek manada demokrasi ile yönetileceğiz. Darbelerin olmayacağı düşüncesi her şeyden önce iş dünyasına olumlu katkılar ve ekonomide büyük atılımlara imkan sağlayacaktır. Yatırımlar artacak, işsizlik azalacak, milli gelirin artması ile birlikte vatandaşlarımızın ekonomik standartları da aynı paralellikte yükselecektir.

  29. MALTEPE HAYIR DİYOR AKEPE GİDİYOR dedi ki:
    02 Eylül 2010, 13:07

    yerel seçimde sizi maltepeden süpürdük attık şimdi genel seçim yaklaşıyo az kaldı !!!!

  30. MALTEPE HAYIR DİYOR AKP FAŞİZM TARİHİNE GÖMÜLÜYOR. dedi ki:
    02 Eylül 2010, 15:15

    bu ülkede Amerikanın istemediği hiçbir darbe gerçekleşmemiştir.
    1-Otuz yıl önce 12 Eylül darbesini yaptırarak ılımlı islamın kapısını araladılar.Tarikatçılar yönetime geldi.(Özal-nakşiler-nurcular-fettoşun semirme dönemleri- vs)
    2-28 Şubatta Çevikbir denen yahudiye (SABETAY) muhtıra verdirdiler.Şuan Tayip Beyin ŞİRKETLERİNDE Danışmanlık yapıyor.Hani her fırsatta 28 şubat dersiniz ya..O muhturayı veren GENERAL ŞUAN çok sevdiğiniz başbakanınızın şirketinde danışman..malı götürüyorlar.
    3-Tam ismi MEHMET YAŞAR BÜYÜKANIT olan ve (SABETAY )yahudi asıllı dönme son muhturayı verdi.Amerika İsrail ortak ürünüdür.Yine sevdiğiniz Başbakanınızın kankası-sırdaşıdır.
    Evett gelelim darbelere ..Darbecileri yargılamakmı istiyorsunuz gerçekten??? böyle düşünenler SİZ…
    1-YA ÇOK APTALSINIZ…
    2-YADA ÇOK UYANIKSINIZ..
    ORTA YOL YOK ..NEDENMİ ? 2.KISMDA YER ALAN UYANIKLAR BU YARGILAMANIN YAPILAMAYACAĞININ NEDEN OLDUĞUNU BİLİYOR AMA YARGILAYACAĞIZ DİYİP ASLINDA KENDİLERİNİ BEKLEYEN KODESTEN KURTULMA DÜŞÜNCESİYLE BU ANAYASAYI GEÇİRMEYE ÇALIŞIYORLAR.
    ASIL ÖNEMLİSİ ZAVALLI SAF SAZANLAR..
    NEDENİNİ SİZE ANLATAYIM-YARGILANAMAZLAR ÇÜNKÜ??
    1-12 EYLÜLÜ YAPANLAR DAVALARI ZAMAN AŞIMINA GİRDİĞİNDEN DAVA AÇILIR VE REDDEDİLİR.85-90 YAŞINDALAR BU ARADA HATIRLAYIN.BU GÖSTERMELİK OLAN DAVA.
    2-ASIL ÖNEMLİSİ 28 ŞUBATTA – ÇEVİKBİR VE YAKIN GEÇMİŞTEKİ BÜYÜKANIT MUHTURALARI.BUNLARDAN HİÇ SÖZEDİLMİYOR..
    NEDEN???
    NEDEN???
    NEDEN??
    ÇALIŞTIRIN SAKSILARI BAKALIM..İÇİNDEKİ MAYALI HAMURLAR BİRAZ Bİ İŞE YARAR BAKARSINIZ..NEDEN??

  31. YALNIZ MALTEPE DEĞİL TÜRKİYE EVET DİYOR dedi ki:
    03 Eylül 2010, 09:44

    KENDİYLE BARIŞAN, DÜNYAYLA YARIŞAN TÜRKİYE İÇİN.

    HAYDİ TÜRKİYE, SÖZ SİZDE KARAR SİZDE .

    —————-> EVET

  32. EVREN-ÇEVİKBİR-BÜYÜKANIT dedi ki:
    03 Eylül 2010, 13:48

    Bunları yargılayabilirmiyiz ????

  33. ADALET VE DEMOKRASİ İÇİN KÜRTLERDE EVET DİYECEK. dedi ki:
    03 Eylül 2010, 14:22

    Kendilerini Kürt dilinin gelişmesine adayan 1997 yılından beri yayında olan köklü Kürt sitesi Nefel.com’a yayınlanan “12 Eylül’de yapılacak olan referandumda ne oy vereceksin? Evet, mi? Boykot mu?” başlık ankette referanduma “evet” diyecek olanların oranı %77, referandumu “boykot” edeceklerin oranı ise %23’te kaldı.

  34. CEVİZLİ MAHALLESİ AYAKLI GAZETE dedi ki:
    03 Eylül 2010, 14:34

    MAHALLEMİZE GELEREK BİZLERİ AYDINLATTIĞI İÇİN TÜLİN SAYIN HANIMA VE SEVİNÇ HANIMA TEŞEKKÜRLER.

    Cevizli mahallesinin ayaklı gazetesi derler bana :) Cevizlideki çalışmalarınızı takdir ederim zaten referandum ile ilgili çalışan başkada bir parti göremedim. Bu mahallenin büyük çoğunluğunun oyu “Evet” olacak. Çünkü mahalleli sayenizde şunu anladı : Anayasa reform paketi, 12 Eylül Anayasası’nın olumsuzluklarını ortadan kaldıracak ve her alanda demokratikleşmenin önünü açacaktır.Peşinden yatırımlar artacak işsizzlik azalacak, ekonomi canlanacaktır. Allah yardımcınız olsun.

  35. ALP EREN dedi ki:
    05 Eylül 2010, 13:51

    Hükümete kızarak Hayır demek yanlış,bu parti seçimi değil anayasa değişikliği…Hayır diyorsan ve de MHP liysen BDP ye oy verdiğinin farkındamısın?

  36. MHP İŞ İŞTEN GEÇMEDEN TİTRE VE KENDİNE GEL dedi ki:
    06 Eylül 2010, 12:09

    CHP nin kuyruğuna takılan partilerin akibetini görüyoruz. MHP nin derhal aklını başına alması ve tabanının sesine kulak vermesi lazım. Yoksa yazık olacak bu partiye, rahmetli Türkeşin kemikleri sızlıyordur.

  37. HAYIR VERENLER KİM? dedi ki:
    06 Eylül 2010, 13:56

    HAYIR VERENNERİN YÜZDE DOKSANI ERGENİKONCULAR .BUNNARI SEÇİM GÜNÜ SANDIKLARA GİZLİ KAMARA TAKIP İZLEMEK BİDE TELEFONLARINU DİNLEMEK LAZIMDIRKİ ERGENİKON DAVASINDA YARGILANALAR ZİNDANLARDA ÇÜRÜYELER.

Bu habere yorum yazmak ister misiniz ? Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

SENDE YORUM YAZ

HABER AKIŞI

Tuzla’da 2020 Yılında 945 Kez İhtiyaç Sahibi Vatandaşın Evi Temizlenerek Dezenfekte Edildi Haberi

Gündem | 16:49 Tuzla’da 2020 Yılında 945 Kez İhtiyaç Sahibi Vatandaşın Evi Temizlenerek Dezenfekte Edildi

Başkan Ahmet Cin’den pandemi sürecinde zor günler geçiren antrenörlere 300 bin TL destek Haberi

Gündem | 16:47 Başkan Ahmet Cin’den pandemi sürecinde zor günler geçiren antrenörlere 300 bin TL destek

Yeni Yılımız Kutlu Olsun Haberi

Gündem | 22:15 Yeni Yılımız Kutlu Olsun

Pendik’te kışa hazırlık çalışmaları başladı Haberi

Gündem | 13:09 Pendik’te kışa hazırlık çalışmaları başladı

2020 Yılında Tuzla’ya 7 Yeni Park Daha Kazandırdık Haberi

Gündem | 13:07 2020 Yılında Tuzla’ya 7 Yeni Park Daha Kazandırdık

Maltepe Kaymakamlığından kasten öldürme hakkında basın açıklaması Haberi

Gündem | 13:06 Maltepe Kaymakamlığından kasten öldürme hakkında basın açıklaması

Maltepe’de eski sevgili dehşeti Haberi

Gündem | 13:03 Maltepe’de eski sevgili dehşeti

Tuzla’da Koronavirüs İle Etkin Mücadele Haberi

Gündem | 12:13 Tuzla’da Koronavirüs İle Etkin Mücadele

Pendik Belediyesi ekipleri kısıtlamaya rağmen boş durmadı Haberi

Gündem | 12:11 Pendik Belediyesi ekipleri kısıtlamaya rağmen boş durmadı

Ormanda Çöp Toplayan Vatandaşlardan “Atma” Mesajı Haberi

Gündem | 12:09 Ormanda Çöp Toplayan Vatandaşlardan “Atma” Mesajı

BENZER HABERLER

   12 Eylül referandumu hesap sormak için bir fırsattır! haberi

Tuzla’da 2020 Yılında 945 Kez İhtiyaç Sahibi Vatandaşın Evi Temizlenerek Dezenfekte Edildi

   12 Eylül referandumu hesap sormak için bir fırsattır! haberi

Başkan Ahmet Cin’den pandemi sürecinde zor günler geçiren antrenörlere 300 bin TL destek

   12 Eylül referandumu hesap sormak için bir fırsattır! haberi

Yeni Yılımız Kutlu Olsun

   12 Eylül referandumu hesap sormak için bir fırsattır! haberi

Pendik’te kışa hazırlık çalışmaları başladı

  • Hakkımızda
  • Künye
  • Site Haritası
  • İletişim
  • Gazete Manşetleri
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Yazarlar

© İstanbulolay.com - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır.